TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Baravykai • Svogūnai • Pienas • Grietinė • Makaronai • Kepsniai

Makaronai su baravykais

Jums reikės: 150 g makaronų,
8-10 baravykų (didelių),
2 svogūnų galvutės,
50 g sviesto,
2 šaukštai grietinės,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 kubelio vištienos sultinio,
1 šaukštas miltų,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Baravykus nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mažesnius paliekame patiekalui papuošti. Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus. Keptuvėje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogūnų galvutes. Suberiame susmulkintą sultinio kubelį ir miltus. Nuolat maišydami supilame pieną.

Į padažą suberiame supjaustytus baravykus ir uždengę kelias minutes patroškiname. Baigiant troškinti įmaišome grietinę ir maltus juoduosius pipirus. Virtus makaronus lėkštėje sudedame žiedu, viduryje palikdami duobutę. Į ją supilame baravykus su padažu. Puošiame paliktais baravykais ir agurko griežinėliais.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal