TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Baravykai Svogūnai Pienas Grietinė Makaronai Kepsniai
Jums reikės: 150 g makaronų,
8-10 baravykų (didelių),
2 svogūnų galvutės,
50 g sviesto,
2 šaukštai grietinės,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 kubelio vištienos sultinio,
1 šaukštas miltų,
maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Baravykus nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mažesnius paliekame patiekalui papuošti. Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus. Keptuvėje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogūnų galvutes. Suberiame susmulkintą sultinio kubelį ir miltus. Nuolat maišydami supilame pieną.
Į padažą suberiame supjaustytus baravykus ir uždengę kelias minutes patroškiname. Baigiant troškinti įmaišome grietinę ir maltus juoduosius pipirus. Virtus makaronus lėkštėje sudedame žiedu, viduryje palikdami duobutę. Į ją supilame baravykus su padažu. Puošiame paliktais baravykais ir agurko griežinėliais.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!