TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Aliejus Sviestas Dešra Svogūnai Makaronai Fermentinis sūris Konservuoti žirneliai
Jums reikės: alyvuogių ar kito turimo aliejaus,
25 g sviesto,
1 svogūno,
100 g virtos dešros,
1 česnako skiltelės,
100 g konservuotų žirnelių,
200 g makaronų,
olandiško sūrio,
prieskonių makaronams,
druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia užsikaičiame vandenį makaronams, jį šiek tiek pasūdome.. ir makaronus išsiverdame pagal instrukcijas ant pakelio.
Kol verda makaronai, aliejuje pakepiname pjaustytus svogūnus ir gabaliukais supjaustytą dešrą, bebaigiant kepti sudedame konservuotus žirnelius ir smulkiai supjaustytą česnaką.
Šiaip žirneliai buvo numatyti šaldyti, bet kadangi buvo likę šiek tiek konservuotų žirnelių, tad pagalvojau ir sunaudojau konservuotus - mums visai tiko ir patiko :)
Išvirusius makaronus nukošiame ir dedame į dešros ir žirnelių masę, taip pat, dedame sviesto gabaliuką bei pagal skonį mėgstamus ar makaronų prieskonius, druską, pipiriukų bei tarkuoto sūrio. Viską gerai išmaišant trumpai, apie minutę arba kol ištirps sviestas, pakepiname.
Dedame į lėkštes, apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu ir skanaujame.
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Skanu
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!