TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Makaronai Pievagrybiai Pomidorai Svogūnai Fermentinis sūris Džiuvėsėliai Apkepai
Jums reikės: 200 g makaronų,
5 pievagrybiai,
3 pomidorai,
1 svogūnas,
300 g fermentinio sūrio,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus,
žalių petražolių,
druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Makaronus apyminkščiai išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti per sietelį. Sudėti makaronus į aliejumi išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą atsparų karščiui indą.
Juostelėmis supjaustytus pievagrybius pakepinti su sukapotu svogūnu ir sudėti ant makaronų. Nuplikytus ir nuluptus pomidorus supjaustyti griežinėliais ir sudėti aplink indo kraštus.
Viską pabarstyti sutarkuotu fermentiniu sūriu ir maltais džiūvėsėliais, o taip pat druska bei pipirais ir pašlakstyti aliejumi. Įkišti į karštą orkaitę ir apkepti.
Patiekiant pabarstyti smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Valgoma su įvairiomis daržovių salotomis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!