TOP meniu » Receptainė • Makaronų patiekalų receptai • Makaronai • Dešra • Žiediniai kopūstai • Žirniai • Šparaginės pupelės • Pomidorų padažas • Fermentinis sūris

Makaronų lazanija

Jums reikės: 500 gr. ne pačių smulkiausių makaronų,
400 gr. šaldytų daržovių (pvz.: žiediniai kopustai, žirneliai, šparaginės pupelės, kukurūzai),
700 gr. daktariškos dešros,
pomidorų padažo,
fermentinio sūrio,
prieskoninių Kotanyi žoleliu kiekvienam pagal savo skonį (baziliko, raudonėlio, mairūno, petražolių).

Gaminimo eiga:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti. Baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (aš neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti įdeti kečupo.

Tada visą masę sudeti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.

[Pasidalino: Ritka]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai • Troškiniai • Mišrainės • Apkepai • Įdaryti patiekalai • Kita • Sriubos •

    Grįžti atgal