TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Makaronai Dešra Žiediniai kopūstai Žirniai Šparaginės pupelės Pomidorų padažas Fermentinis sūris
Jums reikės: 500 gr. ne pačių smulkiausių makaronų,
400 gr. šaldytų daržovių (pvz.: žiediniai kopustai, žirneliai, šparaginės pupelės, kukurūzai),
700 gr. daktariškos dešros,
pomidorų padažo,
fermentinio sūrio,
prieskoninių Kotanyi žoleliu kiekvienam pagal savo skonį (baziliko, raudonėlio, mairūno, petražolių).
Gaminimo eiga:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti. Baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (aš neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti įdeti kečupo.
Tada visą masę sudeti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
[Pasidalino: Ritka]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!