TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Makaronai Kiauliena Pomidorai Svogūnai Margarinas Grietinė Džiuvėsėliai Apkepai
Jums reikės: 600 g išvirtų makaronų
400 g maltos kiaulienos
400 g pomidorų (Pomidorai)
80 g svogūnų
2 šaukštai margarino
2 šaukštai aliejaus
0,5 stiklinės grietinės
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
taukų formai ištepti
muskato riešutas
druskos, 1 šaukštas sukapotų žalių petražolių.
Gaminimo eiga:
Išvirtus makaronus sudėti į taukais išteptą atsparų karščiui indą ir išmaišyti su margarinu (šaukštas).
Pomidorus nuplikyti, nulupti.
Mėsą truputį pakepinti aliejuje, suberti nuluptus ir smulkiai sukapotus svogūnus, kartu pakepinti, įberti petražolių, pasūdyti, išmaišyti, sudėti ant makaronų.
Išlyginti paviršių ir lygiais tarpais įspausti pomidorus į mėsą.
Likusius makaronus išdėlioti tarp pomidorų.
Patiekalą apipilti grietine, išmaišyta su žiupsneliu muskato riešuto, pabarstyti maltais džiūvėsėliais ir likusio margarino drožlėmis.
Pridengti ir kepti 30 min. karštoje orkaitėje. Baigiant kepti - atidengti. Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!