TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Batonas, Bandelės • Sriubos

Malta mėsa įdarytos bandelės

Jums reikės: Bandelių;
maltos mėsos;
druskos, pipirų,
mėgstamų prieskonių;
morkų;
svogūnų;
česnako, paprikų;
pomidorų padažo ar pastos;
sūrio.

Gaminimo eiga:
Česnaką, svogūną susmulkinti, morkas sutarkuoti ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Sudėti maltą mėsą, pasūdyti, pabarstyti prieskoniais. Kai truputį apkeps, sudėti smulkiai pjaustytas paprikas. Baigiant kept įpilti pomidorų padažo ar pomidorų pastos.

Bandeles perpjauti pusiau ir išskobti. Įdėti mėsos įdaro, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.

[Pasidalino: Šarūnė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •