TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Kopūstai • Paprika • Marinavimas

Marinuota paprika su kopūstais (I)

Jums reikės: 30 paprikos ankščių,
4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų),
5 šaukštai druskos,
7 šaukštai cukraus,
vyno acto,
lauro lapelių,
kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir cukrumi. Papriką nuplauti, išskobti vidų ir pridėti ten kopūstų. Užpilti marinatu iš vienodo kiekio vandens ir acto.

Uždengus stiklainius pakaitinti - pirmą dieną 30min., 100 laipsnių temperatūroje; antrą dieną - 20min., 90 laipsnių temperatūroje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •