TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Kopūstai • Morkos • Česnakas • Actas • Marinavimas

Marinuota paprika su kopūstais (II)

Jums reikės: papriku ~ 4-5 kg,
1,5 kopusto galvos,
5 morkos,
3-4 česnakai.

Marinatui: 2,5 l vandens.
1,5 sauksto cukraus,
1/2 sauksto druskos,
200ml acto,
1,5 šaukšto aliejaus.

Gaminimo eiga:
Morkas nuvalykite, cesnakus padalykite skiltelemis ir nulupkite.

Pacias papriku virsuneles nupjaukite ir isskobkite.

Kopustus, morkas ir cesnakus nuplaukite. Kopustą smulkiai supjaustykite, o morkas stambiai sutarkuokite. Sumaisykite kopūstą ir morkas. Gauta kopūstų-morkų mase prikimskite paprikas. Jaus sudėkite į stiklainius, įdėkite kelias skilteles česnako.

Vandeni uzvirkite, berkite cukru, druska. Palaukite, kol vavduo vel uzvirs, kelias minutes pakaitinkite ir nukelkite, Tada į ji pilkite acta ir alieju, ismaisykite. Marinatu apliekite paprikas. Stiklainius pakaitinkite ir uzdarykite.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •