TOP meniu » Receptainė • Silkės patiekalų receptai • Imbieras • Actas • Svogūnai • Morkos • Silkė • Marinavimas

Marinuota silkė

Jums reikės: 2-3 sūdytos silkės su kaulais,
1/2 butelio mineralinio vandens,
1-2 morkos,
1-2 mėlynųjų svogūnų,
keli lauro lapeliai ir pipirų grūdeliai,
kalendros grūdelių,
3-4 šaukštų cukraus,
3-4 šauktai acto,
truputį smulkintos imbiero šaknies.

Gaminimo eiga:
Silkę nulupti, išimti kaulus, supjaustyti gabalais ir nakčiai pamerkti į mineralinį vandenį perpus atskiestą paprastu vandeniu. Ryte silkę išgriebti, mineralinį vandenį užvirinti, sudėti į jį žiedeliais supjaustytus svogūnus, morkas, lauro lapelius, pipirus, imbierą, kalendrą, cukrų ir supilti actą.

Pavirti kelias minutes, atvėsinti ir supilti ant silkės. Laikyti šaltai 2-3 val. Užsukta stiklainiuke gali stovėti šaldytuve apie savaitę.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Silkė » Blynai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Troškiniai • Apkepai • Marinavimas • Kepsniai • Paštetas • Kita • Mišrainės •