TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Agrastai • Actas • Marinavimas

Marinuoti agrastai

Jums reikės: kg. stambių prinokusių agrastų,
skiltelė česnako,
pora krapų žiedynų,
vienas litras vandens,
500g. cukraus,
pusė stiklinės 9% acto,
3-5 kvapieji pipirai,
pora lauro lapų.

Gaminimo eiga:
Agrastus nuplaukite,nuskabykite kotelius, subadyti ir suberti į stiklainį, įdėkite t.p. nuluptą ir perpjautą česnako skiltelę, krapų žiedynus.

Iš vandens, cukraus, acto ir prieskonių išvirkite marinatą, ir dar šiltu užpilkite agrastus.
Stiklainius pridengti dangteliais. Kaitinti 90 laipsnių temperatūros vandenyje ~20min. Po to sandariai uždarykite.

Skonis saldžiarūgštis. Tinka prie žuvies, paukštienos, kalakutienos.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •