TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Actas Marinavimas
Jums reikės: kg. stambių prinokusių agrastų,
skiltelė česnako,
pora krapų žiedynų,
vienas litras vandens,
500g. cukraus,
pusė stiklinės 9% acto,
3-5 kvapieji pipirai,
pora lauro lapų.
Gaminimo eiga:
Agrastus nuplaukite,nuskabykite kotelius, subadyti ir suberti į stiklainį, įdėkite t.p. nuluptą ir perpjautą česnako skiltelę, krapų žiedynus.
Iš vandens, cukraus, acto ir prieskonių išvirkite marinatą, ir dar šiltu užpilkite agrastus.
Stiklainius pridengti dangteliais. Kaitinti 90 laipsnių temperatūros vandenyje ~20min. Po to sandariai uždarykite.
Skonis saldžiarūgštis. Tinka prie žuvies, paukštienos, kalakutienos.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!