TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Actas • Marinavimas

Marinuoti agurkai griežinėliais

Jums reikės: 6 kg agurkų;
2,5 litrų vandens;
6 šaukštai druskos;
0,5 kg cukraus;
200 g acto (galima ir pagal skonį);
vyšnių lapų (pagal skonį);
krapų (pagal skonį);
50 g prieskonių agurkų marinavimui (yra specialūs parduotuvėse).

Gaminimo eiga:
Į 2,5 l verdančio vandens įdėti krapus, vyšnių lapus ir pavirinti 2-3 minutes. Nuovirą nukošti ir į jį įdėti prieskonius agurkų marinavimui, cukrų, druską bei actą.

Užvirinti ir pavirti 2-3 minutes. Marinatą užpilti ant supjaustytų griežinėliais agurkų. Užpylus palaikyti per naktį vis pamaišant, kad visi agurkėliai gerai įsimarinuotų.

Ryte pakaitinti, bet neužvirinti ir supilti į stiklainius.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal