TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Citrinos rūgštis • Agurkai • Marinavimas

Marinuoti agurkai su citrinos rūgštimi

Jums reikės: Agurkų,
česnako,
krapų, vyšnių lapų.

Marinatui: 1l. vandens,
1 v.š. druskos,
1 v.š. cukraus,
1 a.š citrinos rūgštelės.

Gaminimo eiga:
Agurkus, krapus, vyšnių lapus nuplikyti verdančiu vandeniu. Sudėti į paruoštus stiklainius. Nepamiršti - vienam stiklainiui viena skiltelė česnako.

Pasiruošti daugiau marinato ir karštą supilti ant agurkų. Palaikyti 10min. ir nupilti marinatą nuo agurkų atgal į puodą. Pakatinti ir vėl supilti ant agurkų. Iš viso taip reikia daryti 3 kartus. Tik po 3 karto galima uždaryti stiklainius su agurkais.

Uždaryti stiklainiai yra apverčiami dangteliu į apačią ir užklojami kailiniais :)). Ir paliekame nakčiai. O rytą išnešame į rūsį.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •