TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Actas • Marinavimas

Marinuoti agurkėliai

Jums reikės: Nedidelių agurkų.

Marinatui: 4l vandens,
8 šaukštai cukraus,
8 šaukštai druskos,
500ml acto 9%,
sausų agurkų marinavimui skirtų prieskonių.

Gaminimo eiga:
Į švarius stiklainius sudėti nuplautus agurkus, stiklainiai gali būti įvairūs: 1l, 3l. Tada agurkus užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 20 min. Virti marinatą iš 4 l vandens, įdėti druską, cukrų, išmaišyti, prieš baigiant užvirti ir supilti acta.

Nupilti agurkus, įdėti sausų prieskonių 1-2 šaukštus ir užpilti karštu marinatu, užsukti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •