TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Aguročiai • Actas • Marinavimas

Marinuoti aguročiai

Jums reikės: 10 1 l stiklainių,
8 kg aguročių,
50 pipirų grūdelių,
petražolių, lauro lapų - po 2 g,
650 ml 9 % acto,
3 g druskos,
300 g cukraus.

Gaminimo eiga:
Nedidelius aguročius supjaustyti 0,5-1 cm pločio riekelėmis, blanširuoti verdančiame vandenyje 5 min. ir sudėti į stiklainius. Į kiekvieną stiklainį dėti po 5 pipirų grūdelius, laurų lapų, petražolių lapkočius.

Užpilti karštu marinatu iš acto, cukraus, druskos ir vandens ir sterilizuoti 85 C temperatūroje 25 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •