TOP meniu » Receptainė • Jūros gėrybių patiekalų receptai • Aštuonkojis • Citrina • Sojų padažas • Čili pipiras

Marinuoti aštuonkojai

Jums reikės: maždaug 500 gr. sštuonkojo

Marinatui: porą šaukštų alyvuogių aliejaus,
3 skiltelių česnakų (jei mėgstate dėkite daugiau),
1 čili pipiro,
1 valg. šaukšto sojos padažo,
pusės citrinos,
druskos, pagal skonį (jei sūriai nemėgstate, druskos visai nereikia).

Gaminimo eiga:
Iš paminėtų marinato produktų, pasidaryti marinatą ir juo užpilti aštuonkojį, prieš tai galima įtrinti česnaku bei susmulkintu čili pipiru.
Uždengus palikti pasimarinuoti apie 1 val.
Po to sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, tačiau kepimo laikas priklauso nuo aštuonkojo didumo bei storumo.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai • Paštetas • Troškiniai • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Sriubos • Mišrainės • Kita •