TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Aštuonkojis Citrina Sojų padažas Čili pipiras
Jums reikės: maždaug 500 gr. sštuonkojo
Marinatui: porą šaukštų alyvuogių aliejaus,
3 skiltelių česnakų (jei mėgstate dėkite daugiau),
1 čili pipiro,
1 valg. šaukšto sojos padažo,
pusės citrinos,
druskos, pagal skonį (jei sūriai nemėgstate, druskos visai nereikia).
Gaminimo eiga:
Iš paminėtų marinato produktų, pasidaryti marinatą ir juo užpilti aštuonkojį, prieš tai galima įtrinti česnaku bei susmulkintu čili pipiru.
Uždengus palikti pasimarinuoti apie 1 val.
Po to sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, tačiau kepimo laikas priklauso nuo aštuonkojo didumo bei storumo.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!