TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Actas • Grybai • Baravykai • Morkos • Svogūnai • Marinavimas

Marinuoti baravykai (I)

Jums reikės: 1,5 kg baravykų
2 l vandens
35 g druskos
5 g garstyčių sėklų
1 morka
1 svogūnas.

Marinatui: 0,4 l vandens
2 lauro lapeliai
0,125 l acto (8 proc.)
10 g druskos
10 g cukraus
3 juodieji pipirai.

Marinatui: 0,4 l vandens
2 lauro lapeliai
0,125 l acto (8 proc.)
10 g druskos
10 g cukraus
3 juodieji pipirai.

Gaminimo eiga:
Vandenį užvirinti su actu, druska, cukrumi, juodaisiais pipirais ir lauro lapeliais. Perkošti ir palikti atvėsti.
Morką ir svogūną nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti.

Grybus nuvalyti, supjaustyti, nuplauti ir virti pasūdytame vandenyje 3-5 min. Nukošti.
Sudėti į stiklainius ir apibarstyti garstyčių sėklomis. Pridėti pjaustytos morkos ir svogūno, užpilti marinatu.

Stiklainius užsukti ir sudėti į puodą su vandeniu. Pasterizuoti apie 30 min. nuo užvirimo pradžios.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •