TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Actas Grybai Baravykai Morkos Svogūnai Marinavimas
Jums reikės: 1,5 kg baravykų
2 l vandens
35 g druskos
5 g garstyčių sėklų
1 morka
1 svogūnas.
Marinatui: 0,4 l vandens
2 lauro lapeliai
0,125 l acto (8 proc.)
10 g druskos
10 g cukraus
3 juodieji pipirai.
Marinatui: 0,4 l vandens
2 lauro lapeliai
0,125 l acto (8 proc.)
10 g druskos
10 g cukraus
3 juodieji pipirai.
Gaminimo eiga:
Vandenį užvirinti su actu, druska, cukrumi, juodaisiais pipirais ir lauro lapeliais. Perkošti ir palikti atvėsti.
Morką ir svogūną nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti.
Grybus nuvalyti, supjaustyti, nuplauti ir virti pasūdytame vandenyje 3-5 min. Nukošti.
Sudėti į stiklainius ir apibarstyti garstyčių sėklomis. Pridėti pjaustytos morkos ir svogūno, užpilti marinatu.
Stiklainius užsukti ir sudėti į puodą su vandeniu. Pasterizuoti apie 30 min. nuo užvirimo pradžios.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!