TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Brokoliai Actas Marinavimas
Jums reikės: Brokolių,
1 l nuoviro arba vandens,
50 g druskos,
50 g cukraus,
stiklinė acto arba 15-20 g citrinų rūgšties,
20-22 kvapieji pipirai,
peletrūno šakelė.
Gaminimo eiga:
Brokolius, išskirstyti nedideliais žiedynais ir apie 2-3 min. nuplikyti karštame (90-95C) pasūdytame vandenyje. Nuplikius tuoj pat atvėsinti šaltu vandeniu, sudėti į kiaurasamtį ir leisti nusivarvėti.
Iš vandens ir prieskonių pasiruošti marinatą.
Brokolius kuo talpiai sudėti į stiklainius ir užpilti karštu marinatu. Pasterizuoti 95 C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 20 min., 1 l - 30 min. Ir tuoj pat sandariai uždaryti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!