TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Brokoliai • Actas • Marinavimas

Marinuoti brokoliai

Jums reikės: Brokolių,
1 l nuoviro arba vandens,
50 g druskos,
50 g cukraus,
stiklinė acto arba 15-20 g citrinų rūgšties,
20-22 kvapieji pipirai,
peletrūno šakelė.

Gaminimo eiga:
Brokolius, išskirstyti nedideliais žiedynais ir apie 2-3 min. nuplikyti karštame (90-95C) pasūdytame vandenyje. Nuplikius tuoj pat atvėsinti šaltu vandeniu, sudėti į kiaurasamtį ir leisti nusivarvėti.

Iš vandens ir prieskonių pasiruošti marinatą.

Brokolius kuo talpiai sudėti į stiklainius ir užpilti karštu marinatu. Pasterizuoti 95 C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 20 min., 1 l - 30 min. Ir tuoj pat sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •