TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Actas • Marinavimas

Marinuoti burokėliai

Jums reikės: Burokėlių.

Marinatui 0,5 l vandens
150-200 g acto 9proc.
30 g druskos
15 g cukraus
krapų sėklų
krieno šaknų.

Gaminimo eiga:
Išvirtus, atšaldytus ir nuluptus mažus burokėlius sudėti su prieskoniais į stiklainius ir užpilti karštu marinatu. Sterilizuoti 0,5l - 15min. 1l - 20min.

Marinuojant didelius burokėlius reikia supjaustyti kubeliais, šiaudeliais, skiltelėmis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •