TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Burokėliai • Marinavimas

Marinuoti burokėliai riekutėmis

Jums reikės: 1kg burokėlių,
1/2 l acto(5%),
250 g vandens,
300-500 g cukraus.

Gaminimo eiga:
Nuluptus burokėlius virti truputį pasūdytame vandenyje (1 šaukštas druskos - 1 l vandens.). Virti apie 35 min. Po to nupilti vandenį ir staigiai užpilti šaltu. Nulupti, supjaustyti riekutėmis ir sudėti į stiklainius.

Actą, vandenį ir cukrų užvirti. Karštą marinatą užpilti ant burokėlių ir iš karto uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •