TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Krienų šaknys • Burokėliai • Actas • Marinavimas

Marinuoti burokėliai su krienais

Jums reikės: 3 kg burokėlių,
0,5 kg krienų šaknų.

Marinatui: 2/3 l vandens,
400 g cukraus,
200 g druskos,
1 stiklinė acto (9 proc.).

Gaminimo eiga:
Burokėlius išverdame, nulupame ir supjaustome šiaudeliais. Krienų šaknis nuskutame, sutarkuojame ir sumaišome su burokėliais. Sudedame į stiklainius.

Iš marinatui skirtų produktų paruošiame marinatą ir karštą jį supilame ant burokėlių. Stiklainius pridengiame dangteliais ir pasterizuojame 90 C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 20 min., o 0,5 l - 15 min. Stiklainius karštus sandariai uždarome.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •