TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Grybai Actas Marinavimas
Jums reikės: 1,5 litro virtų be druskos grybų (ir nuvarvintų kiaurasamtyje)
4 šaukštai 9 proc.acto
2 šaukštai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
750 ml vandens
kvap.pipirų kelis žirnelius, pora lauro lapelių, pora skiltelių česnako.
Marinatui: 4 šaukštai 9 proc.acto
2 šaukštai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
750 ml vandens
kvap.pipirų kelis žirnelius, pora lauro lapelių, pora skiltelių česnako.
Gaminimo eiga:
Viską supilti į puodą ir užvirus pavirti 10-15 min., išpilstyti į iškaitintus stiklainiukus ir sandariai uždaryti. Ir viskas.
Gaunasi skanūs grybai, kuriuos galima valgyti ir su grietine (pasipjausčius svogūnelio), ir prie silkės tinka, ir t.t.
[Pasidalino: Lina]
M ū s ų ž o d i s: tikrai išbandėme ir patvirtiname labai skanu
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!