TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Grybai Citrinos rūgštis Grybai Citrinos rūgštis Marinavimas
Jums reikės: Grybų.
Marinatui: 1,5l vandens
2 v.š. pilni ir 1/2 nubraukto v.š. druskos
2 a.š. citrinos rūgšties
pipirų
lauro lapų.
Marinatui: 1,5l vandens
2 v.š. pilni ir 1/2 nubraukto v.š. druskos
2 a.š. citrinos rūgšties
pipirų
lauro lapų.
Gaminimo eiga:
Marinatą verdame apie 15 min. Prieš tai išverdame grybus. Juos nusunkiame. Tada sudedame į marinatą ir dar paverdame apie 2min
Beje, jei prisigrybavote raudonikių, norint kad jie nepajuostų, raudonikius reikėtų pjaustyti į verdantį vandenį, tada nebus juodi.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!