TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Citrinos rūgštis • Grybai • Citrinos rūgštis • Marinavimas

Marinuoti grybai su citrinos rūgštimi

Jums reikės: Grybų.

Marinatui: 1,5l vandens
2 v.š. pilni ir 1/2 nubraukto v.š. druskos
2 a.š. citrinos rūgšties
pipirų
lauro lapų.

Marinatui: 1,5l vandens
2 v.š. pilni ir 1/2 nubraukto v.š. druskos
2 a.š. citrinos rūgšties
pipirų
lauro lapų.

Gaminimo eiga:
Marinatą verdame apie 15 min. Prieš tai išverdame grybus. Juos nusunkiame. Tada sudedame į marinatą ir dar paverdame apie 2min

Beje, jei prisigrybavote raudonikių, norint kad jie nepajuostų, raudonikius reikėtų pjaustyti į verdantį vandenį, tada nebus juodi.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •