TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Citrinos rūgštis • Grybai • Marinavimas

Marinuoti grybai su citrinos rūgštimi (II)

Jums reikės: Grybų.

Marinatui: (1 LITRUI vandens reikės):
1,5 valg. šaukšto druskos,
1 valg. šaukštą cukraus,
1 arb. šaukštelį citrinos rūgšties,
pipirų,
lauro lapelių,
labai skanu krapai (jeigu turime).

Gaminimo eiga:
Nuvalytus grybus išverdame, nusunkiame, tada suverčiam į puodą ir pilame ant jų šaltą vandenį - tiek, kad apsemtų.

Marinatą užviriname ir paverdame vis pamaišant ~10-15 min. Tada - į iškaitintus stiklainius - uždarom, apverčiam aukštyn kojom, palaikom taip, kol atvės, beto, apvertus puikiai matysis ar gerai užsidarė stiklainiai. Jei vėsus sandėliukas ar rūsys - galima laikyti ir ten, nebūtinai šaldytuve.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •