TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Grybai Actas Marinavimas
Jums reikės: 1-1,5 kg grybų.
Rūgštus marinatas: 1,2 l vandens,
1/2 l 8 % acto,
15-20 g druskos,
20 juodojo pipiro žirnelių, 1 a.š.
garstyčių sėklų.
Marinatui: 1,2 l vandens,
1/2 l 8 % acto,
15-20 g druskos,
20 juodojo pipiro žirnelių, 1 a.š.
garstyčių sėklų.
Gaminimo eiga:
Marinatas ruošiamas itin paprastai, į verdantį vandenį sudėkite visas sudėtines dalis ir šiek tiek pavirinkite ir turite puikų rūgštų marinatą.
Gaminimo eina tokia pati kaip ir gaminant su saldžiarūgščiu marinatu.
Grybus nuvalome, verdame apie 10 min. Pakeiskite vandenį, įberkite kelis šaukštelius druskos ir vėl pavirkite 10 min. Trečią kartą įpilkite marinato tik tiek, kad apsemtų grybus, vėl įberkite druskos, juodųjų ir kvapniųjų pipirų, pavirkite apie 5 min. ir dėkite į stiklainius. Prieš užsukdami dangtelius, užpilkite po 1 a.š. šaukštelį alyvuogių aliejaus ant viršaus.
Atidarę stiklainį, grybus nuplauname. Patiekiame sumaišę su smulkiai pjaustytais svogūnais, aliejumi arba majonezu, grietine.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!