TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Vokietukai • Actas • Marinavimas

Marinuoti gudukai

Jums reikės: 3 litrams virtų, nuvarvintų gudukų arba turimų grybų.

Marinatas I: 3 stiklinės vandens,
1 stiklinė 6% acto,
2 v.š. cukraus,
4 a.š. druskos,
3 lauro lapai,
6 kvapniųjų pipirų žirneliai,
3 gvazdikėliai.

Marinatui: 3 stiklinės vandens,
1 stiklinė 6% acto,
2 v.š. cukraus,
4 a.š. druskos,
3 lauro lapai,
6 kvapniųjų pipirų žirneliai,
3 gvazdikėliai.

Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėkite visas sudėtines dalis ir šiek tiek pavirinkite. Marinatu užpilkite grybus, išmaišykite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •