TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Actas • Marinavimas

Marinuoti jauni burokėliai su lapkočiais

Jums reikės: 1,5 kg jaunų burokėlių su lapkočiais.

Marinatui: 1 l vandens,
1 stiklinė acto (9 proc.),
1 šaukštas druskos,
2 šaukštai cukraus, laurų lapų, čiobrelių šakelė,
2-3 skiltelės česnako, juodųjų pipirų žirnelių.

Gaminimo eiga:
Burokėlius nuplauname. Atskiriame lapkočius, paverdame juos 3 min. pasūdytame vandenyje, išgriebiame ir supjaustome kubeliais. Tuomet tame pačiame vandenyje išverdame burokėlius. Juos nulupame ir supjaustome kubeliais. Į iškaitintus 0,5 l talpos stiklainius sudedame burokėlių kubelius ir lapkočių gabalėlius.

Iš marinatui skirtų produktų paruošiame marinatą ir karštą jį supilame ant burokėlių. Pridengtus dangteliais stiklainius pasterizuojame 90 C temperatūroje 15 min.
Tuomet sandariai uždarome.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •