TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Kopūstai • Citrinos rūgštis • Marinavimas

Marinuoti kopūstai

Jums reikės: Kopūstai,
druskos,
citrinos rūgšties,
2 lauro lapelių,
pusės arbatinio šaukštelio garstyčių,
pipirų,
šiek tiek šalavijų lapelių.

Gaminimo eiga:
Kopūstų galvas numirkykite pasūdytame vandenyje, po to supjaustykite griežinėliais ir porą minučių apvirkite sūriame vandenyje: 1 l vandens reikėtų apie 100 g druskos ir citrinos rūgštelės ant arbatinio šaukštelio galo.

Kopūstus išgriebkite iš puodo ir tuoj pat panardinkite į šaltą vandenį, kad atvėstų. Nukoškite. Tuomet dėkite į stiklainius ir užpilkite atvėsusiu marinatu: 1 l vandens reikėtų apie 30 g druskos, poros lauro lapelių, pusės arbatinio šaukštelio garstyčių, pipirų, šiek tiek šalavijų lapelių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •