TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Patisonai Actas Marinavimas
Jums reikės: Patisonai.
Marinatui: 1l - vandens,
1,5 šaukšto - cukraus,
1,5 šaukšto - druskos,
5 vnt - lauro lapų,
12 vnt - kvapniųjų žirnelių,
5 vnt - gvazdikėlių,
1 šaukštas - acto (dedamas atskirai į stiklainius su patisonais pasterizavimo pabaigoje).
Gaminimo eiga:
Didesnius patisonus supjaustau į 4 dalis, blanširuoju vandenyje 2-3 min. Truputį atšaldau, sudedu į stiklainius. Išverdu marinatą, kuriuo užpilu patisonus.
Pasterizuoju su uždengtais dangteliais 0,5 l stiklainius 20 min, 0,75 l - 25 min. Sandariai uždaryti ir laikyti vėsiai, rūsyje ar balkone.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!