TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Patisonai • Morkos • Pomidorai • Actas • Marinavimas

Marinuoti patisonai su kitomis daržovėmis

Jums reikės: 3 kg patisonų,
0,5 kg morkų,
1 kg pomidorų,
5 skiltelės česnakų, krapų šakelių.

Marinatui: 1 l vandens,
1,5 šaukšto druskos,
2 šaukštai cukraus,
100 g obuolių acto.

Gaminimo eiga:
Patisonus nuplauname, nulupame, susmulkiname. Morkas nuplauname, nuskutame, supjaustome griežinėliais arba įvairiomis figūromis. Imame dar ne visai sunokusius pomidorus, juos supjaustome griežinėliais.

Supjaustytus patisonus palaikome 5 min. verdančiame vandenyje, morkas apverdame.
Taip paruoštas daržoves sumaišome, įdedame nuluptų česnakų, krapų šakelių, sudedame į iškaitintus stiklainius, užpilame išvirtu ir atvėsintu marinatu. Pasterizuojame 20-25 min., sandariai uždarome.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •