TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Actas • Marinavimas

Marinuoti pievagrybiai greitam naudojimui

Jums reikės: 300 gr. šviežių pievagrybių,
du šaukštai smulkintų petražolių.

Marinatui: pusė stiklinės alyvuogių aliejaus,
sutrinta česnako skiltelė,
2 šaukštai obuolių ar kt. švelnesnio acto,
2 šaukšteliai garstyčių,
žalių petražolių,
druskos, pipirų.

Marinatui: pusė stiklinės alyvuogių aliejaus,
sutrinta česnako skiltelė,
2 šaukštai obuolių ar kt. švelnesnio acto,
2 šaukšteliai garstyčių,
žalių petražolių,
druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
Nuplautus ir supjaustytus grybus (išilgai - gražiau) sumaišome su smulkintomis petražolėmis. Iš išvardintų produktų paruošiame marinatą ir užpilame ant pievagrybių.

Šaltoje vietoje palaikome bent valandą, bet geriausiai - per naktį, tuomet skonis geresnis. Beje, šitaip galima marinuoti ir miško grybus – tik daugumą jų, aišku, prieš tai reikia apvirti.

Taip paruoštų grybų nereikėtų labai ilgai laikyti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •