TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Svogūnai Actas Cinamonas Marinavimas
Jums reikės: 4 kg mažų svogūnų ropučių,
180 g cukraus,
105 g druskos,
520 g 9% acto,
1,5 g cinamono,
lauro lapų,
1,5 l vandens.
Gaminimo eiga:
Geriausiai marinuoti puslitriniuose stiklainiuose. Pirmiausia reikia išvirti marinatą. Į emaliuotą puodą supilti vandenį, suberti cukrų ir druską, virinti 12-15 min. Tuomet tirpalą perkošti ir vėl užvirinti. Kai užvirs supilti actą. Svogūnus nuvalyti nuo lūkštų, nuplauti ir blanširuoti verdančiame vandenyje 2-3 min.
Į sausus stiklainius ant dugno sudėti 3-4 kvepiančius pipirus, 1 nedidelį gabalėlį cinamono, 2-3 gvazdikėlius, 1 lauro lapą. Ant viršaus sudėti svogūnus ir užpilti šiltu marinatu. pasterizuoti verdančiame vandenyje 5 minutes, tada užsukti dangtelius ir atvėsinti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!