TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Cukinija • Actas • Marinavimas

Marinuotos cukinijos

Jums reikės: 2 puodelių kubeliais pjaustytų cukinijų,
1/2 svogūno,
250 ml vandens,
120 ml acto,
125 ml. cukraus,
1 a.š. druskos,
1/2 a.š. sausų garstyčių,
1/2 a.š. ciberžolės,
1/2 a.š. imbiero.

Gaminimo eiga:
Pasiruošiau švarius, sterilizuotus stiklainius.
Puode sumaišiau vandenį, cukrų, actą, druską, garstyčias (aš nenaudojau, nes neturėjau), ciberžolę ir imbierą. Pakaitinau tirpalą, kol ištirpo cukrus.

Į stiklainius sudėjau pjaustytą cukiniją ir svogūnus, užpyliau paruoštu skysčiu.
Stiklainius sustačiau į rankšluosčiu išklotą puodą, pripyliau vandens ir pakaitinau apie 20 min.
Užsukau dangteliais, kuriuos iš vidaus išvaliau spiritu. Apverčiau ir palikau, kad atvėstų.

[Pasidalino: wika]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •