TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Alyvuogės • Marinavimas

Marinuotos Ispaniškos alyvuogės

Jums reikės: 24 didelės ispaniškos alyvuogės,
2 valgomieji šaukštai vynuogių acto,
1 valgomasis šaukštas pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus,
2 šaukšteliai grūstų kalendos sėklų,
1 arbatinis šaukštelis džiovintų čiobrelių,
1 arbatinis šaukštelis džiovintų rozmarinų,
pusė šaukštelio susmulkintų raudonųjų pipirų,
2 skilteles česnako, plonais griežinėliais,
Šviežias rozmarinas (neprivaloma).

Gaminimo eiga:
(alyvuogės greitam naudojimui)
Visu paminėtus ingredientus sumaišyti dubenėlyje. Uždenkite ir palikite marinuotis šaldytuve mažiausiai 8 valandas. Patiekti kambario temperatūros. Papuošimui galite uždėti rozmarino šakelę.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •