TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Kriaušės Actas Cinamonas Marinavimas
Jums reikės: 1,5 kg šviežių kriaušių,
1 v.š. cinamono arba 1-2 cinamono lazdelių,
gabalėlio cinamono šaknies (apie 4-5 cm),
1 stiklinė vyno acto,
1 1/2 stiklinės cukraus,
6-8 gvazdikėlių.
Gaminimo eiga:
Kriaušes padalinti į keturias dalis, nulupti odą, išimti sėklas.
Cukrų, actą ir prieskonius (cinamoną ir smulkintą imbiero šaknį) pakaitinti iki virimo ir nukelti puodą nuo ugnies. Į sirupą sudėti kriaušes ir palikti per naktį. Kadangi aš dariau iš ryto, tai palaikiau per dieną. Vakare jau buvo išsiskyrusios sultys.
Vaisius išgriebiau iš sirupo, sudėjau į sterilizuotus stiklainiukus. Sirupą dar kartą užvirinau ir supyliau ant kriaušių. Užsukau dangteliais ir apverčiau. Palikau per naktį, kad pravėstų.
[Pasidalino: wincas]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!