TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Morkos Actas Marinavimas
Jums reikės: Morkų,
juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirnelių,
gvazdikėlių,
lauro lapelių.
marinatui: 1 litro vandens
50 g druskos
80 g cukraus
1 valgomojo šaukšto acto esensijos.
Gaminimo eiga:
Į 1 litro stiklainį dar įdėkite: po 8 juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirnelių, 5 - 6 gvazdikėlius, 1 - 2 lauro lapelius.
Jaunas morkas nuvalykite ir nuplaukite, verdančiame vandenyje pamirkykite 2 - 4 min. Tada morkas atvėsinkite šaltame vandenyje ir supjaustykite vienodos formos gabaliukais, suberkite į stiklainius, prieš tai ant dugno pribėrę prieskonių.
Morkas užpilkite karštu marinatu. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 0,5 l - 15 min., o 1 l talpos 25 min.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!