TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Morkos • Actas • Marinavimas

Marinuotos morkos

Jums reikės: Morkų,
juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirnelių,
gvazdikėlių,
lauro lapelių.

marinatui: 1 litro vandens
50 g druskos
80 g cukraus
1 valgomojo šaukšto acto esensijos.

Gaminimo eiga:
Į 1 litro stiklainį dar įdėkite: po 8 juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirnelių, 5 - 6 gvazdikėlius, 1 - 2 lauro lapelius.

Jaunas morkas nuvalykite ir nuplaukite, verdančiame vandenyje pamirkykite 2 - 4 min. Tada morkas atvėsinkite šaltame vandenyje ir supjaustykite vienodos formos gabaliukais, suberkite į stiklainius, prieš tai ant dugno pribėrę prieskonių.

Morkas užpilkite karštu marinatu. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 0,5 l - 15 min., o 1 l talpos 25 min.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal