TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Slyvos • Actas • Marinavimas

Marinuotos slyvos

Jums reikės: 1 kg vengrinių slyvų
1 stiklinė 6% acto
1 stiklinė vandens
250 g cukraus
gvazdikėlių
cinamono žievelė.

Gaminimo eiga:
Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius.
Actą sumaišyti su vandeniu, įberti cukraus, gvazdikėlių, cinamono, užvirinti ir atšaldyti.

Slyvas užpilti marinatu, uždengti, kaitinti 20-25 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •