TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Šparaginės pupelės • Actas • Citrinos rūgštis • Marinavimas

Marinuotos šparaginės pupelės (III)

Jums reikės: Šparaginių pupelių.

Marinatui: 1 litrui:
1 valg. šaukštas acto(galima pilti tas kuris su prieskoniais yra),
1,5 vag. š. druskos,
1 valg. š cukraus,
truputi citrinos rugšties.
pipirai, lauro lapeliai, česnako.

Gaminimo eiga:
Visus paminėtus produktos sudėti į puodą, pavirti ~5 min, ir užpilti ant šparaginių pupelių, per du kart.

Viena kart užpilti, 10 min palaikyti, nupilti, marinatą vėl užvirinti ir užpylus sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •