TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Trešnės Vynas Actas Medus Marinavimas
Jums reikės: 1 kg trešnių,
stiklinė cukraus,
stiklinė vandens,
pusė stiklinės sauso baltojo vyno,
ketvirtadalis stiklinės acto,
2 šaukštai medaus,
šaukštas tarkuotos apelsino žievelės,
3 gvazdikėliai,
2 cm ilgio cinamono gabaliukas,
po 6 juoduosius bei kvapniuosius pipirus,
pusė šaukštelio druskos.
Gaminimo eiga:
Uogų kotelių nenuskabyti, tik patrumpinti. Trešnes nuplauti, palikti nudžiūti, tada sudėti į stiklainius. Pipirus sumalti. Vandenį su vynu, actu, medumi ir prieskoniais užvirinti, supilti ant trešnių.
Stiklainius pridengti metaliniais dangteliais, 20 min. kaitinti 90 laipsnių karštumo vandens vonelėje, sandariai užsukti. Tinka prie paukštienos, veršienos patiekalų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!