TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Marinuoti grybai • Grybai • Grietinėlė • Kiaušiniai • Padažai

Marinuotų grybų padažas su kapariais

Jums reikės: 3-4 marinuoti grybai (baravykai arba pievagrybiai),
0,5 stiklinės grietinėlės,
1-2 kiaušiniai, 1/4 citrinos,
šaukštas kaparių, druskos.

Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite ir sumaišykite su grietinėle. Įbėrę tarkuotos citrinos žievelės, toliau plakite ant karštų garų (įstatę indą į verdantį vandenį), kol padažas sutirštės. Parūgštinkite citrinos sultimis ir pasūdykite.

Marinuotus baravykus arba pievagrybius sukapokite ir išvirkite kartu su kapariais. Perkošę grybus sumaišykite su padažu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •