TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Marinuoti grybai Grybai Grietinėlė Kiaušiniai Padažai
Jums reikės: 3-4 marinuoti grybai (baravykai arba pievagrybiai),
0,5 stiklinės grietinėlės,
1-2 kiaušiniai, 1/4 citrinos,
šaukštas kaparių, druskos.
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite ir sumaišykite su grietinėle. Įbėrę tarkuotos citrinos žievelės, toliau plakite ant karštų garų (įstatę indą į verdantį vandenį), kol padažas sutirštės. Parūgštinkite citrinos sultimis ir pasūdykite.
Marinuotus baravykus arba pievagrybius sukapokite ir išvirkite kartu su kapariais. Perkošę grybus sumaišykite su padažu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!