TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Actas Medus Marinavimas
Jums reikės: apie 300 g. peperoni,
Į kiekvieną stiklainį įberti: 1/2 skiltelės išilgai pjaustyto česnako,
1 mažą lauro lapelį,
2-3 gvazdikėlius,
2-3 kvapniuosius pipirus,
2-3 juoduosius pipirus,
10 grūdelių garstyčių grūdelių (neturėjau),
1 a. šaukštelį aliejaus (užpylus marinatu ant viršaus užpilti).
Marinatui: 2,5 stiklinės vandens,
4 v. šaukštus cukraus,
4 v. šaukštus medaus,
1/2 stiklinės acto 10%,
1/2 v. šaukšto druskos.
Gaminimo eiga:
Peperoni nuplaunam, nupjaunam viršūneles, perpjaunam išilgai ir išvalome. Išplauname vidų nuo sėklų ir sudedame į iškaitintus stiklainius.
Į kuriuos taip pat sudedame aukščiau išvardintus prieskonius. Puode užkaičiame vandenį, jam užvirus sudedame cukrų, druską, actą, paverdame apie 1-2 min. išjungiame ir sudedame medų, gerai viską išmaišome ir užpilame karštu marinatu peperoni pipirus. Užsukame iškaitintais dangteliais ir pasterizuojame apie 10-15 min.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!