TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Medus • Marinavimas

Meduje marinuoti peperoni pipirai

Jums reikės: apie 300 g. peperoni,
Į kiekvieną stiklainį įberti: 1/2 skiltelės išilgai pjaustyto česnako,
1 mažą lauro lapelį,
2-3 gvazdikėlius,
2-3 kvapniuosius pipirus,
2-3 juoduosius pipirus,
10 grūdelių garstyčių grūdelių (neturėjau),
1 a. šaukštelį aliejaus (užpylus marinatu ant viršaus užpilti).

Marinatui: 2,5 stiklinės vandens,
4 v. šaukštus cukraus,
4 v. šaukštus medaus,
1/2 stiklinės acto 10%,
1/2 v. šaukšto druskos.

Gaminimo eiga:
Peperoni nuplaunam, nupjaunam viršūneles, perpjaunam išilgai ir išvalome. Išplauname vidų nuo sėklų ir sudedame į iškaitintus stiklainius.

Į kuriuos taip pat sudedame aukščiau išvardintus prieskonius. Puode užkaičiame vandenį, jam užvirus sudedame cukrų, druską, actą, paverdame apie 1-2 min. išjungiame ir sudedame medų, gerai viską išmaišome ir užpilame karštu marinatu peperoni pipirus. Užsukame iškaitintais dangteliais ir pasterizuojame apie 10-15 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •