TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Grietinė Pomidorų padažas Morkos Svogūnai Bulvės Faršas Svogūnai Kiaušiniai Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 8 bulvės,
2 svogūnai,
2 morkos,
šaukštas pomidorų pastos,
3 šaukštai aliejaus,
šaukštas miltų,
500 ml mėsos sultinio,
50 ml grietinės,
šaukštas kapotų krapų,
šaukštas petražolių,
druskos,
pipirų.
Įdarui: 300 g maltos mėsos,
svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
kiaušinis,
druskos, maltų pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Ruoškite įdarą: svogūną susmulkinkite ir kartu su mėsa apkepinkite. Paskaninkite druska, pipirais, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Bulves nuplaukite ir 10 minučių pavirkite su lupenomis. Šiek tiek atvėsusias nulupkite, išskobkite vidų ir įdarykite mėsa. Sustatykite į kepimo formą.
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas - šiaudeliais, apkepinkite, suberkite miltus, sudėkite pomidorų pastą, supilkite sultinį, grietinę, įberkite druskos, pipirų, sumaišykite ir užpilkite šiuo padažu bulves. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite 25-30 minučių. Prieš tiekdami pabarstykite kapotais žalumynais.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!