TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Mielės • Pienas • Kiaušiniai • Sviestas • Aliejus • Nutella • Kepiniai

Mielinės spurgos su nutella

Jums reikės: 3 – 3 1/4 stiklinių miltų.,
2 a. šaukštelių sausų mielių,
6 v. cukraus,
2/3 puodelio kambario temperatūros pieno,
2 kiaušinių,
6 v. šaukštų minkšto sviesto,
žiupsnelio druskos,
cinamono su cukrumi apvoliojimui,
nutellos,
aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga:
Tešlą iš pradžių užmaišykite iš 3 puodelių miltų, jei reiks vėliau įbersite daugiau.
Iš pradžių sumaišykite sausus produktus, po to sudėkite sviestą ir viską suminkykite kol tešla pavirs į trupinius. Viduryje padarykite duobutę, supilkite paplaktus kiaušinius, įpilkite pieno ir suminkykite tešlą. Jei tešla labai limpa prie pirštų – įberkite dar miltų. Tešlą minkykite apie 10 minučių.
Išminkytą tešlą padėkite šiltai kildinti apie 1- 1,5 valandos.

Iškilusią tešlą iškočiokite į 1,5 cm. storio lakštą, po to galite formele išspausti apskritimus arba supjaustyti į juosteles ir jas padalinti į gabalėlius, iš kurių suformuokite rutuliukus, sudėkite į skardą ir palikite dar kartą kildinti apie pusei valandos.

Iškilusias spurgas kepkite vidutiniškai įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos. Iškepusias spurgas dėkite ant popierinės servetėlės, o po to apvoliokite cukraus, cinamono mišinyje.
Nutella sudėkite į konditerinį maišelį su spec. antgaliu ir įspauskite į spurgos viduriuką apie 0.5 – 1 a. šaukštelį nutellos, žinoma kiekis priklauso nuo spurgos dydžio.

[Pasidalino: Jolka]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •