TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Mielės Pienas Kiaušiniai Sviestas Aliejus Nutella Kepiniai
Jums reikės: 3 3 1/4 stiklinių miltų.,
2 a. šaukštelių sausų mielių,
6 v. cukraus,
2/3 puodelio kambario temperatūros pieno,
2 kiaušinių,
6 v. šaukštų minkšto sviesto,
žiupsnelio druskos,
cinamono su cukrumi apvoliojimui,
nutellos,
aliejaus kepimui.
Gaminimo eiga:
Tešlą iš pradžių užmaišykite iš 3 puodelių miltų, jei reiks vėliau įbersite daugiau.
Iš pradžių sumaišykite sausus produktus, po to sudėkite sviestą ir viską suminkykite kol tešla pavirs į trupinius. Viduryje padarykite duobutę, supilkite paplaktus kiaušinius, įpilkite pieno ir suminkykite tešlą. Jei tešla labai limpa prie pirštų įberkite dar miltų. Tešlą minkykite apie 10 minučių.
Išminkytą tešlą padėkite šiltai kildinti apie 1- 1,5 valandos.
Iškilusią tešlą iškočiokite į 1,5 cm. storio lakštą, po to galite formele išspausti apskritimus arba supjaustyti į juosteles ir jas padalinti į gabalėlius, iš kurių suformuokite rutuliukus, sudėkite į skardą ir palikite dar kartą kildinti apie pusei valandos.
Iškilusias spurgas kepkite vidutiniškai įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos. Iškepusias spurgas dėkite ant popierinės servetėlės, o po to apvoliokite cukraus, cinamono mišinyje.
Nutella sudėkite į konditerinį maišelį su spec. antgaliu ir įspauskite į spurgos viduriuką apie 0.5 1 a. šaukštelį nutellos, žinoma kiekis priklauso nuo spurgos dydžio.
[Pasidalino: Jolka]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!