TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Mielės • Kiaušiniai • Pienas • Blynai

Mieliniai blynai (II)

Jums reikės: 2 stiklinės miltų,
20 g mielių,
2 kiaušiniai,
2-3 stiklinės pieno,
šaukštas cukraus,
žiupsnelis druskos,
aliejaus.

Gaminimo eiga:
Trečdalį miltų užplikyti stikline verdančio pieno, viršų apibarstyti dar keliais šaukštais sausų miltų ir pusvalandžiui palikti. Mieles ištrinti su cukrumi ir palikti, kol pakilsi. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.
Trynius išsukti su druska ir sudėti į plikytą tešlą. Supilti likusį pašildytą pieną, suberti likusius miltus ir gerai išmaišyti (tešla turi būti grietinės tirštumo). Įmaišyti suskystėjusias mieles, uždengti audeklu ir palikti
šiltoje vietoje pakilti. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į pakilusią tešlą. Tešlą šaukštu dėti į gerai įkaitintą aliejų. Kepti, kol gražiai apskrus abi pusės.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal