TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Migdolai Kiaušiniai Konjakas Riešutai Cinamonas Kepiniai
Jums reikės: 300 g migdolo riešutų,
3 kiaušinių baltymų,
250 g miltinio cukraus,
1 arbatinio šaukštelio cinamono,
1 arbatinio šaukštelio konjako.
Gaminimo eiga:
Migdolų riešutus susmulkiname. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, suberiame miltinį cukrų ir dar paplakame. Maždaug puodelį baltymų atidedame, likusius sumaišome su smulkintais riešutais, cinamonu, konjaku ir suminkome tešlą. Suvyniojame į plėvelę ir padedame 1 val. į šaldytuvą.
Tešlą iškočiojame iki 1 cm ir formele išspaudžiame sausainėlius. Sausainėlius sudedame ant sviestinio popieriaus, pabarstyto miltiniu cukrumi. Paviršių aptepame likusiais baltymais ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 7-8 minutes.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!