TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Migdolai • Kiaušiniai • Konjakas • Riešutai • Cinamonas • Kepiniai

Migdoliniai sausainėliai

Jums reikės: 300 g migdolo riešutų,
3 kiaušinių baltymų,
250 g miltinio cukraus,
1 arbatinio šaukštelio cinamono,
1 arbatinio šaukštelio konjako.

Gaminimo eiga:
Migdolų riešutus susmulkiname. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, suberiame miltinį cukrų ir dar paplakame. Maždaug puodelį baltymų atidedame, likusius sumaišome su smulkintais riešutais, cinamonu, konjaku ir suminkome tešlą. Suvyniojame į plėvelę ir padedame 1 val. į šaldytuvą.

Tešlą iškočiojame iki 1 cm ir formele išspaudžiame sausainėlius. Sausainėlius sudedame ant sviestinio popieriaus, pabarstyto miltiniu cukrumi. Paviršių aptepame likusiais baltymais ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 7-8 minutes.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •