TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Kepimo milteliai Kiaušiniai Sviestas Slyvos Migdolai Kepiniai
Jums reikės: 125 g miltų,
125 g cukraus pudros,
2 g kepimo miltelių,
vanilinio cukraus,
4 kiaušiniai,
šaukštas sviesto,
75 g maltų migdolų,
keli lašai migdolų esencijos,
3 gabalėliais supjaustytos slyvos,
25 g sugrūstų migdolų,
2 šaukštai rudojo cukraus.
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Sutepkite sviestu gilią kepimo formą. Pagaminkite tešlą: kiaušinius išplakite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Suberkite miltų ir kepimo miltelių mišinį, įdėkite šaukštą minkšto sviesto. Į tešlą įberkite maltų migdolų, įlašinkite esencijos.
Supilkite tešlą į formą, ant viršaus uždėkite slyvų, pabarstykite migdolų gabalėliais ir cukrumi. Kepkite 1-1,5 vai., kol įgis auksinį atspalvį ir pagaliukas, įbestas į torto centrą, ištrauktas bus sausas. Leiskite 5 min. pastovėti, paskui išimkite iš formos. Patiekite šiltą arba ataušusį su šviežios grietinėlės kremu.
[Pasidalino: Ligita]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!