TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Lašiniai • Miltai • Pienas • Svogūnai • Bulvės • Padažai

Mirkalas bulvių patiekalams

Jums reikės: 300 g rūkytų lašinukų,
2 nepilni šaukštai miltų,
0,5 l pieno,
1 svogūnas,
0,5 kg bulvių.

Gaminimo eiga:
Lašinukus supjaustyti nedideliais kubeliais ir paspirginti. Į spirgučius sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti mitų ir maišant po truputį supilti pieną. Įberti pagal skonį druskos ir pavirinti.

Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis.
Padažas valgomas su karštomis bulvėmis (jos nulupamos ir gabaliukais mirkomos į mirkalą).
Šis patiekalas dažniausiai valgomas per vakarienę.

[Pasidalino: yarta]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •

    Grįžti atgal