TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Bulvės Pienas Sviestas Grybai Dešra Lašiniai Rūkyta šoninė Svogūnai Kepsniai
Jums reikės: 500 g bulvių;
1/5 stiklinės pieno;
25 g sviesto;
300 - 400 g virtų įvairių miško grybų;
100 g paprastos dešros;
100 sūdytų lašinukų arba rūkytos šoninės;
svogūno;
druskos;
grietinės.
Gaminimo eiga:
Išverdame bulves, įpilame pieno, sudedame sviestą, užviriname ir sutriname košę. grybus supjaustome, susmulkiname dešrą, lašinukus, svogūną. Viską dedame į keptuve ir kepame, jei reikia, įdedame truputelį sviesto.
Iškeptus dedame į dubenį, pagardiname grietine ir druska, išmaišome. Tiekiame šiltus arba šaltus su šilta bulvių koše.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!