TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Bulvės • Pienas • Sviestas • Grybai • Dešra • Lašiniai • Rūkyta šoninė • Svogūnai • Kepsniai

Miškininko pietūs

Jums reikės: 500 g bulvių;
1/5 stiklinės pieno;
25 g sviesto;
300 - 400 g virtų įvairių miško grybų;
100 g paprastos dešros;
100 sūdytų lašinukų arba rūkytos šoninės;
svogūno;
druskos;
grietinės.

Gaminimo eiga:
Išverdame bulves, įpilame pieno, sudedame sviestą, užviriname ir sutriname košę. grybus supjaustome, susmulkiname dešrą, lašinukus, svogūną. Viską dedame į keptuve ir kepame, jei reikia, įdedame truputelį sviesto.

Iškeptus dedame į dubenį, pagardiname grietine ir druska, išmaišome. Tiekiame šiltus arba šaltus su šilta bulvių koše.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •