TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Svogūnai • Actas • Mišrainės

Mišrainė iš peraugusiu agurkų

Jums reikės: 1 kg. agurkų
3 svogūnai
2 v.šk. acto 9%
1 v.šk. nepilnas druskos
0,5 v.šk. cukraus
4 v.šk. aliejaus
petražolių, pipiru,lauro lapelių, krapų sėklų.

Gaminimo eiga:
Agurkus nulupti, išimti sėklas, supiaustyti didesniais kubeliais, svogūną - griezineliais. Darzoves sudeti i puoda sudėti druska, cukrų, gerai išmaišyti kad istirptų, uzpilti aliejumi, išmaišyti ir tada užpilti actą, prieskonius sudėti, pavirti apie 5 min. ir karštą masę sudėti į iškaitintus karštus stiklainius.

Dedant į karštus ant stiklainio sienelių nesusidaro lašeliai, geriau išsilaiko, nors šiaip ši mišrainė puikiai išsilaiko ir kelis metus.

M ū s ų  ž o d i s: Receptas svetainės autorių išbandytas - labai skanu Iš 2kg. agurkų - gaunasi 3 puslitriniai, aš dar darydama įdedu baziliko lapelių, salierų lapelių bei įpjaustau kelis pomidorus.

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Mišrainė iš peraugusiu agurkų

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (1)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •