TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Pienas Aliejus Kiaušiniai Miltai Blynai
Jums reikės: 0,5 l pieno,
2 kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus,
1 valgomasis šaukštas cukraus,
200 gr. kvietinių miltų,
druska.
Gaminimo eiga:
Suplakame kiaušinius su cukrumi ir druska. Pridedame augalinio aliejaus ir vėl maišome. Supilame pieną ir maišome toliau. Supilame miltus ir gerai sumaišome (šioje vietoje labai padeda mikseris). Įkaitiname keptuvę.
Prieš pilant tešlą, keptuvę patepame lašinių gabaliuku arba sviestu ir į jos vidurį pilame tešlą. Keptuvę pasukinėjame, kad tešla pasiskirstytų tolygiai, ir dedame ant ugnies. Blyno apačiai įgavus gražią "auksinę" spalvą, blyną apverčiame ir dar pakepiname kelias sekundes, kad parustų.
Valgoma su grietine, sviestu, uogienėmis, džemais, varške, grybais ir t.t.
[Pasidalino: Veronyk]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!