TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Citrinos rūgštis Romas Desertai
Jums reikės: Moliūgo gerai sunokusio,
1 litro vandens,
1kg. cukraus,
1 šk. cirinos rūkšties,
vanilės,
šlakelio romo,
apelsinų ir citrinų žievelės (pagal skonį).
Gaminimo eiga:
Moliūgas perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabalėliais, kurie užpilami išvirti su prieskoniais bei citrinos rūgštimi ir ataušusiu cukraus sirupu. Palaikoma per naktį.
Paskui moliūgai išgriebiami, sirupas vėl užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius 10-12 val., verdama kaip uogienė ant mažos ugnies (moliūgo gabalėliai turi būti skaidrūs). Išvirę gabalėliai išgriebiami, leidžiama jiems nuvarvėti ir išdžiovinami orkaitėje, krosnyje ar ant karšto radiatoriaus.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!