TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Moliūgas • Citrinos rūgštis • Romas • Desertai

Moliūgo saldainiai

Jums reikės: Moliūgo gerai sunokusio,
1 litro vandens,
1kg. cukraus,
1 šk. cirinos rūkšties,
vanilės,
šlakelio romo,
apelsinų ir citrinų žievelės (pagal skonį).

Gaminimo eiga:
Moliūgas perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabalėliais, kurie užpilami išvirti su prieskoniais bei citrinos rūgštimi ir ataušusiu cukraus sirupu. Palaikoma per naktį.

Paskui moliūgai išgriebiami, sirupas vėl užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius 10-12 val., verdama kaip uogienė ant mažos ugnies (moliūgo gabalėliai turi būti skaidrūs). Išvirę gabalėliai išgriebiami, leidžiama jiems nuvarvėti ir išdžiovinami orkaitėje, krosnyje ar ant karšto radiatoriaus.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •